Livrare

Conditii de livrare


Orice produs are termen de livrare maxim 48 ore. Livrarea poate dura mai mult in cazul comenzilor inregistrate in weekend.
Comenzile se livreaza doar in localitati din Romania. Pentru livrari catre adrese din strainatate va rugam sa ne contactati pe mail la contact@babytales.ro sau la tel +40784 400 081.
Pentru livrarea comenzilor, BabyTales foloseste serviciile de curierat rapid oferite de firma DPD (Dynamic Parcel Disstribution SA)

Orar livrare

Comenzile sunt livrate de curier de Luni pana Vineri între orele 9:00-16:00 la adresa mentionata in comanda. In cazul oraselor care nu se afla in zona de acoperire a firmei de curierat sau in cazul livrarilor internationale, orarul de livrare va fi comunicat explicit, dupa caz, prin email.
Zilele de weekend si sarbatorile legale nu sunt considerate zile lucratoare.
Facem tot posibilul pentru a livra comenzile in intervalul mentionat mai sus, insa, avind in vedere ca folosim un serviciu externalizat, nu ne facem responsabili pentru intarzierile cauzate de firma de curierat.

Costurile livrarii sunt:


Livare comenzi < 3 kg – costul este de 19 ron

Livare comenzi < 10 kg – costul este de 29 ron

Livare comenzi < 20 kg – costul este de 40 ron

Livare comenzi < 30 kg – costul este de 54 ron

Livare comenzi < 40 kg – costul este de 60 ron


Tinem sa va informam ca tariful se aplica pe greutatea volumetrica, in cazul coletelor cu volum mare.
Pentru informatii referitoare la costurile de transport puteti contacta telefonic departamentul nostru.

Ramburs. Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare. Societatea noastra va expedia coletul prin intermediul unui curier rapid, iar dvs. platiti pretul coletului + taxa de livrare. Valoarea produselor + taxa livrare este cea din momentul confirmarii comenzii.

Primirea coletului


Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul firmei de curierat care incaseaza, dupa caz, si contravaloarea comenzii.
Te rugam sa refuzi coletul daca acesta este deteriorat. De asemenea, te rugam ca, la primirea coletului, sa verifici produsele si, in cazul in care exista neconcordante fata de comanda initiala sau produsele prezinta defecte de fabricatie, sa ne aduci imediat la cunostinta.

Conditii de returnareConform legii, "Consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului".


Clientii pot returna produsele cumparate, în ambalajul original, cu toate accesoriile si etichetele si fara nici o urma de folosire, deteriorare sau uzura, în termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Clientul va suporta cheltuielile de expeditie a produselor pe care le returneaza, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea directa.
Notificarea returnarii produselor trebuie facuta la adresa de e-mail înainte de expedierea produselor pe care doriti sa le returnati.

Firma BabyTales Commerce SRL va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data denuntarii în scris a contractului; suma înapoiata nu va cuprinde cheltuielile de transport.Acceptam schimbarea produsului cumparat cu un produs diferit sau cu acelasi produs de alta marime cu respectarea acelorasi conditii de integritate a produselor returnate, singurele cheltuieli suportate de catre client fiind cele de transport.

Relatii Clienti

Pentru orice sugestie, recomandare, observatie te rugam sa ne scrii la contact@babytales.ro sau sa ne contactezi la numarul +40784 400 081 de Luni pina Vineri intre orele 9:00 – 18:00.